• 05IUN
  Demonstratia gratuita KRAV MAGA

  Demonstratia gratuita KRAV MAGA

  Rose Aerobic impreuna cu Academia De Krav Maga are deosebita placere sa va invite la ora demonstrativa de KRAV MAGA, Vineri, 13 Iunie, la ora 20:30. Dupa cum v-am obisnuit si pana acum, ora demonstrativa va fi GRATUITA, insa necesita rezervare in prealabil.
  KRAV MAGA este un program ce va ajuta sa va dezvoltati armonios atat corpul cat si psihicul pentru momente in vare va aflati in situatii delicate. Este atat un antrenament de tip cardio (o sediinta completa poate sa va ajute sa ardeti pana la 800 de calorii, cu 60% mai mult fata de o ora de aerobic) cat si un antrenament mental ce va poate da mai multa incredere pregatindu-va pentru a reactiona rapid in orice situatie.
  Cu ocazia orei demonstrative de KRAV MAGA, vom lansa si programul KRAV KIDS, un antrenament special conceput pentru copii de toate varstele. KRAV KIDS ajuta copilul sa se dezvolte armonios, atat fizic cat si psihic. Ii va da incredere si siguranta in abordarea problemelor de zi cu zi si il va ajuta sa capete anduranta in activitatile fizice intense.
  Ca de obicei, prin aceasta initiativa vrem sa chemam cat mai multi oameni pe la noi pentru a le arata ca sportul este cel mai bun lucru pentru sanatate. Dar, pentru asta, avem nevoie de ajutorul vostru.
  Daca va place invitativa, distribuiti evenimentul si invitati cat mai multi prieteni.
  Ca sa avem suficient spatiu cat sa ne miscam in voie, va rugam sa ne contactati pentru rezervari la eveniment. Rezervarile se pot face fie online pe contul de facebook Rezervari Rose Aerobic , pe pagina noastra, Rose Aerobic (https://www.facebook.com/RoseAerobic.ro) sau la numerele de telefon 0762 292 559 sau 0736 170 210.
  Sau puteti trece pe la noi si putem vorbi direct. Adresa e Soseaua Colentina, Nr. 16, Bl. A3.
  Va asteptam!

  P.S. Ca de obicei, ne-am pregatit sa va asteptam si cu ceaiurile noastre bune. Inainte sau dupa. Cum vreti voi!