• 27FEB
  Miscare de martisor

  Miscare de martisor

  Pentru ca luna aceasta este plina de cadouri si gesturi frumoase, intre 1 si 8 martie va invitam la Rose Aerobic pentru ca vrem sa va facem cea mai frumoasa surpirza de martisor.

  Astfel de pe data de 1 pana pe 8 martie Rose Aerobic va invita alaturi de cel mai bun prieten la o sedinta de aerobic GRATUITA, pe alese. Fie ca e vorba de AeroStep, TaeBo, Zumba, Full Body Tone, Cardio sau Abs & Legs, orice persoana care are deja sau isi face abonament, va putea sa vina insotita de un prieten caruia ii vom da cadou o sedinta gratuita. Mai mult decat atat, toti cei care au un abonament valid in aceasta perioada pot aduce cate un prieten diferit la fiecare ora de aerobic!

  Prin aceasta promotie vrem sa ajutam oamenii sa inceapa un stil de viata mai sanatos. Vrem sa chemam cat mai multi oameni pe la noi pentru a le arata ca sportul este cel mai bun lucru pentru sanatate. Dar, pentru asta, avem nevoie de ajutorul vostru.
  Daca va place invitativa, distribuiti evenimentul si invitati cat mai multi prieteni.

  Ca sa avem suficient spatiu cat sa ne miscam in voie, va rugam sa va programati pentru sedintele la care doriti sa aduceti cate un prieten. Programarile se pot face fie online pe pagina de facebook Rose Aerobic (https://www.facebook.com/RoseAerobic.ro) fie la numerele de telefon 0762 292 559 sau 0736 170 210.
  Sau puteti trece pe la noi si putem vorbi direct. Adresa e Soseaua Colentina, Nr. 16, Bl. A3.

  Va asteptam!