• 10NOI
  10 principii pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă

  10 principii pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă

  Vă invităm pe 5 martie, la orele 14:00, la un workshop practic și util care o să vă placă foarte tare! :)
  Vom învăța împreună ce principii ar trebui să integrăm treptat în viața noastră de zi cu zi pentru a ne îmbunătăți sănătatea.

  Mai exact, vom face un exercițiu practic foarte interesant, vom afla ce tipuri de alimente ne sunt necesare și care este proporția optimă conform ultimelor studii, care alimente sunt recomandate pentru un consum zilnic și care ar trebui evitate, cum putem stimula metabolismul și multe, multe altele.

  TOMBOLĂ! Și pentru că alegi să faci încă un pas spre o viață mai sănătoasă, meriți să fii premiat. Premiul cel mare: o consultație personalizată de nutriție cu Mioara.

  Ce trebuie să știi despre Mioara! Este Tehnician Nutriționist iar de curand a dobandit si certificarea de Yoga Teacher. Si din pasiune pentru domeniul culinar, gătește sănătos dar și gustos, așa cum se poate vedea pe blogul ei: http://oviatacugust.blogspot.ro/
  Pentru noi, Mioara este un exemplu de urmat, primul dintre motive fiind faptul că pune pe primul loc sănătatea ei dar și a persoanelor din jur. Cum face asta? Cu sport, alimentație corectă și o atitudine pozitivă și entuziastă :)

  Durata workshop: 120-150 min
  Intrarea: 25 de lei de persoană sau o ședință din abonament. Abonații 7C pot participa ca la orice alta clasă fără coplată.
  Întrucât locurile sunt limitate, vă rugăm să faceți rezervare la 0736 170 210.

  Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe facebook, mail sau la 0736 170 210.